Bedrift


Smerter i muskel- og skjelettsystemet er i dag en av de største grunnene til sykefravær. Statisk arbeid over lengre perioder, inaktivitet og press på jobben er noen av faktorene som kan utløse og opprettholdene plager hos ansatte.

Det blir anslått at det koster en bedrift ca. 14000,- for en ukes sykefravær i tapt produksjon og økte kostnader.


For å kunne forstå din bedrift og kunne kartlegge hvilke behov som finnes, ta kontakt for en uforpliktende samtale. Vi gjennomfører gjerne demonstrasjoner av behandling og trening! Kom i gang så fort som mulig, forebygg sykefravær, effektiviser arbeidet og gjør noe fint for dine ansatte!TRENING I BEDRIFT

Fysisk aktivitet i hverdagen er nøkkelen til å forebygge blant annet muskel- og skjelettplager. Trening i bedrift kan foregå på forskjellige måter. Løpegrupper, basis/sirkeltrening, energipauser i lunsjen, beveglighetstrening eller trening mot et sosielt event som Birkebeineren eller Holmenkollstafetten.

Treningen skreddersys til din bedrift med utgangspunkt i bedriftens målsetningerBEHANDLING I BEDRIFT

Stiv nakke, hodepine, plager i korsryggen, vonde skuldre og underarmer er vanlige plager i de fleste bedrifter.
For bedrifter kan vi ved siden av trening tilby massasje eller osteopati. Massasje er gjerne forbundet med muskulære plager og velvære, mens en osteopatisk tilnærming kan være mer effektivt hvis plagene har vedvart over en lengre periode.
Behandlingen kan gjennomføres på klinikken eller hos bedriften i et egnet lokale, vi tar med benk.


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å klikke på "Godta" samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Godta